Minskad pollenallergi med bättre luftkvalitet på kontoret

Visste ni om att det går att minska antalet pollen, damm och de flesta luftföroreningar på ett helt naturligt sätt? Miljöföretaget Växt & Miljödesign lanserar sin miljösmarta luftrenare Airwasher som på ett naturligt sätt förbättrar inomhusmiljön och radikalt sänka halterna av pollen i inomhusluften och kontorsmiljöer för de som har allergiska besvär av detta.

– Vi lanserade Airwasher till företag för några år sedan och har fått mängder av nöjda kunder inom flera olika typer av arbetsplatser som skolor, kontor, offentliga och datortäta miljöer, berättar Göran Svensson, ägare och grundare av Växt & Miljödesign. En bra och fräsch inomhusmiljö ger piggare och friskare medarbetare vilket också genererar lägre sjukfrånvaro och bättre prestationer.

Airwasher är ett unikt naturligt växtfilterarrangemang där en ventilator suger in och renar rumsluften genom att bryta
ner luftföroreningana biologiskt via rötternas mikrober och enzymer och omvandlar föroreningarna till näring åt växterna. Luften strömmar sedan upp genom växternas bladverk som syresätts effektivt helt biologiskt och naturligt.
Många arbetsplatser har ju stora problem med för torr luft vilket kan ge besvär med både ögon, hals och symtom som trötthet och huvudvärk. Men det kan vara både omfattande, kostsam och tidskrävande att bygga om eller försöka anpassa en befintlig ventilationsanläggning.

– Med den här naturliga lösningen både renar och fuktar man inomhusluften effektivt vilket mjukar upp slemhinnorna markant, förklarar Göran.
Min kollega Staffan Fridell i Skåne som själv är pollenallergiker testade även att installera Airwasher hemma i bostaden och fick ett fantastiskt resultat. Han märke omgående en enorm skillnad då han fick en helt annan livskvalitet efter att ha installerat en Airwasher i sovrummet och en i vardagsrummet. Tidigare hade han stora sömnproblem och var snuvig och täppt i näsan men blev nu i princip symtomfri.

En Airwasher renar 30-40 kvadratmeter rumsyta och innehåller inga filter som behöver bytas ut utan arrangemanget skall endast vattnas med en viss regelbundenhet. En mervärde till är att det blir betydligt mindre damm att torka i rummen liksom att dammsuga i och med att luften renas kontinuerligt. Arrangemanget som väl pryder sin plats i kontorsmiljön med kruka, ventilator och växter mäter ca 50 cm i diameter. Ventilatorn renar cirka 70 kubikmeter luft i timmen och hålls i drift genom timer 4 till 12 timmar per dygn beroende på behov och önskad effekt.

För mer information se:
Femte Tvärgatan 21, Gävle
Tel: 026-14 16 29
E-post: goran@vaxt-miljo.com
Facebook: www.facebook.com/Airwasher-1656707387753087

Obs! Endast bokade besök då vi inte har några officiella öppettider.

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK